Vi-Night is the quintessential Saturday night party of the wine fair in Gratallops. A wide, free space, with music to dance, to sing, to have a good glass of wine or simply a refreshing beer, with some finger-licking tapas. And whoever wants can also try to find a quiet corner in the Clos Figueras garden and look at the stars. The ideal place to disconnect from the most serious and refined tastings.

TAPAS-GLASSES AND MUSIC

SATURDAY APRIL 30

Hours: from 8:30 p.m.

Where?
Garden of the Restaurant Les Figueres de Gratallops
c/ de la Font 38, 43730 GRAPALLOPS – PRIORAT.

Vi-Night 2022 Clos Figueras

Vi-Night és la festa per excel·lència de la nit del dissabte de la fira del vi a Gratallops. Un espai ampli, lliure, amb música per ballar, per cantar, per prendre una bona copa de vi o simplement una refrescant cervesa, amb unes tapes per llepar-se’n els dits. I qui vulgui pot, també, intentar trobar un racó tranquil al jardí de Clos Figueras i mirar les estrelles. El lloc ideal per desconnectar dels tasts més seriosos i refinats.

TAPES-COPES I MÚSICA

DISSABTE 30 D’ABRIL

Horari: a partir de les 20:30 h.

On?
Jardí del Restaurant Les Figueres de Gratallops
c/ de la Font 38, 43730 GRATALLOPS – PRIORAT.

Vi-Night 2022 Clos Figueras

Vi-Night SÁBADO 30 DE ABRIL, es la fiesta por excelencia de la noche del sábado de la feria del vino en Gratallops. Un espacio amplio, libre, con música para bailar, para cantar, para tomar una buena copa de vino o simplemente una refrescante cerveza, con unas tapas para chuparse los dedos. Y quien quiera puede, también, intentar encontrar un rincón tranquilo en el jardín de Clos Figueras y mirar las estrellas. El lugar ideal para desconectar de las catas más serias y refinadas.

TAPAS-COPAS Y MÚSICA

SÁBADO 30 DE ABRIL

Horario: a partir de las 20:30h.

¿Dónde?
Jardín del Restaurante Les Figueres de Gratallops
c/ de la Font 38, 43730 GRATALLOPS – PRIORAT.

Vi-Night 2022 Clos Figueras
Translate »